Foodtruck huren

Foodtruck

Een restaurant op wielen. In een foodtruck worden gerechten en snacks bereid en verkocht. Voorheen waren Foodtrucks vooral te vinden op straat maar tegenwoordig kan een Foodtruck de catering verzorgen van een evenement, festival, bedrijfsfeest, bruiloft of zelfs bij een thuisfeest.

Vanuit de rijdende keuken kunnen allerhande hapjes, gerechten en snacks worden bereid. Deze Foodtruck is in te huren met of zonder concept. Dus met of zonder kok! Zelf de sterren van de hemel koken in deze Foodtruck of laat door Jouke Kookt de culinaire Dutch Cuisine gerechten bereiden.

Menu’s zijn aan te passen naar wens. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

We denken graag met je mee!

FOODTRUCK HUREN

Kosten verhuur Foodtruck zonder concept.

VERHUUR

FOODTRUCK

1 DAG 

€ 500,00

2 TOT 4 DAGEN

€ 450,00

5 DAGEN & MEER

€ 400,00

Tarieven zijn dagprijzen en inclusief 21% BTW. Exclusief borg & schoonmaakkosten. 

BORG & SCHOONMAAK

Borgkosten bedragen €250,00 per inhuur periode en deze worden verrekend met de eindfactuur. Schoonmaakkosten bedragen €70,00 per inhuur periode op voorwaarde dat de Foodtruck in nette staat wordt teruggebracht. Breng- en haalservice in overleg, afhankelijk van het aantal kilometers wordt hier een berekening voor opgemaakt. Bekijk hier de huurvoorwaarden van Jouke Kookt. 

AANVULLENDE ITEMS 

Je kan de truck huren met standaard uitvoering of compleet naar wens concept aangepast. Hierbij bieden wij diverse mogelijkheden aan. Staat uw gewenste item er niet bij? Laat het ons weten. 

BBQ Eggs | Wok op gas | Au Bain marie bakken | Dubbele frituur op gas | Sous vide cooker | Losse kar met Au Bain marie en warmhoudkast | Met accessoires.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan met jullie wensen. We denken graag met jullie mee!

VERHUUR MET DUTCH CUISINE CONCEPT

Een event, verjaardagsfeest, trouwfeest, festival of privé diner? Zet de culinaire gerechten van Dutch Cuisine chef Jouke Kookt op tafel. 

Duurzame heerlijke gerechten met 80% plantaardig en 20% dierlijk. Nederlandse lokale seizoens producten met inspiratie van uit de gehele wereld. 

Walk-in diner | 3 tot 9 gangen | Tot 100 personen

Thema diner | Vanaf 20 tot 200 personen

Barbecue | Vanaf 20 tot 250 personen

Privé diner.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan met jullie wensen. We denken graag met jullie mee!

Contact

Contact

Telefoonnummer

06 2845 8493

Mail

info@joukekookt.nl

Facebook

Jouke Kookt

Instagram

Jouke Kookt